puhelimen%20antia%20016.jpg

Ruusunlehtiä hotellihuoneessa, toisia naisia, kauneushoitoja, jatkuvaa henkistä väkivaltaa minua ja lapsia kohtaan, hemmottelua, rikottua omaisuutta, palvontaa, sairasta mustasukkaisuutta, kalliita lahjoja ja jatkuvaa seurantaa puheluiden, tekstiviestien ja somen kautta...

Niin minä haluaisin sen jo antaa vaipua unholaan. Puolitoista vuotta on ollut pitkä aika, ja silti hyvin lyhyt aika unohtaa. Moni on kärsinyt. En voi antaa anteeksi vielä; en unohtaa... ...koskaan? En ole katkera enkä himoitse kostoa. Haluaisin valheiden viimein loppuvan ja pahan saavan palkkansa kuten lasten saduissa.

Suuri on se taakka, jonka oman elämäni kärsimysten ohessa olen saanut takiasi kannettavakseni. En voi antaa anteeksi vuosia jatkunutta henkisenväkivallan kierrettä. En voi antaa anteeksi monen lapsen luottamuksen pettämistä ja lasten kokemaa pelkoa, mitä heille tapahtuu. Vielä vuosi lopullisesta erosta suunnittelevat lapset ansoja sinua varten. Tänäkin päivänä heillä on varasuunnitelma, jos ilmestyt ovelle. Yksi on näynyt painajaista, jossa rappukäytävässä lyöt minua. Itselleni kaikki on tilanteessa päivänselvää; soitan poliisille.

Lapset päästivät sinut niin lähelle itseään, että toisinaan olit miltei isä. Sitä arvonimeä ei sinun olisi koskaan pitänyt saada. Lapsi on sinulle vain valtapelin nappula, mikä on sanoinkuvaamattoman surullista. Muiden lasten arvostuksesta et olisi koskaan saanut päästä nauttimaan, sillä hankit sen pelkällä valheella.

Suurella todennäköisyydellä et enää biologisia lapsia saakaan. Se on ihan oma syysi. Olet kantanut tauteja ja tartuttanut niitä muihin. Sitä kautta olet turmellut toisiltakin mahdollisuuden omiin lapsiin, ja mahdollisesti myös lapsen kuoleman; keskenmenon.

Toisaalla olet urheilullinen monilahjakkuus. Kiistatta loistava alallasi. Toisaalla väität, että nainen pystyy pahoinpitelemään sinut etkä kykene puolustautumaan millään osaamistasi itsepuolustusmenetelmistä. Sehän ei tarkoita, että löisit naista vaan puolustaisit itseäsi. Puolustuksesi on kuitenkin käyttää fyysistä väkivaltaa. Minä en ole ainoa uhri... Kadun varmaan hautaan saakka, etten antanut lääkärin nähdä minua vaan lähdin mukaasi taksiin. Pelottelit, että menetän lapseni, jos asia menee rikosselvittelyyn. Miksi usoin sinua?!?

En voi unohtaa enkä antaa anteeksi, mutta toivon sinun vielä jonain päivänä tahtovan tervehtyä. En haluaisi enää yhtään uhria lisää. Niitä on ollut jo liikaa. Jos et ymmärrä sairauttasi, kierre jatkuu hamaan tulevaisuuteen.

Testamenttini sinetiksi haluan puolentoistavuoden eron jälkeen saattaa kaikki poliisin tietoon. En jaksa enää olla katkeruutesi ja uhkailusi kohteena. Minulla on oikeus elää loppuelämäni ilman sinua tai varjoasi.